PROGRAME UTILE

In jos

PROGRAME UTILE

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:15 am

Notepad ++

Notepad ++ este o alternativa excelenta a mai cunoscutului Notepad clasic, pentru cei care fac programare (php, html, etc.). Programul permite evidentierea prin diverse culori a sintaxelor pentru limbaje si scripturi. De asemenea ofera posibilitatea de a lucra cu mai multe documente in acelasi timp, functii de cautare si inlocuire a unor cuvinte sau expresii, s.a. Are suport si pt. limba romana ! Mai multe amanunte in link-ul de mai jos !
Link

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

File Format Converters

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:17 am

File Format Converters - Cu siguranta cei care folosesc Office 2003 s-au lovit de problema deschideri unor documente din variantele mai noi de Office (2007-2010). Problema se poate rezolva cu ajutorul acestui patch (File Format Converters) de la Microsoft. Este un patch de compatibilitate pentru Microsoft Office pentru formatele de fisiere din Word, Excel si PowerPoint. La deschiderea unui document .docx de exemplu, acesta va fi convertit intr-un format cunoscut pentru Office 2003.
megaupload.com 4JR1ETUG sau Link pagina Microsoft

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

Cum se poate extrage sunetul in format mp3 dintr-un videoclip de pe YouTube

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:17 am

Cum se poate extrage sunetul in format mp3 dintr-un videoclip de pe YouTube - Daca va doriti sa extrageti doar sunetul in format mp3 dintr-un videoclip preferat de pe Youtube, aveti mai sus link-ul cu programul necesar ! Procedeul de extragere e simplu ! Copiati adresa URL - se afla în casuta din dreapta videoclipului, deasupra Embed, apasati Download, asteptati ca programul sa extraga sunetul în format mp3 si apoi salvati-l unde doriti !
Succes !
http://www.vidtomp3.com/index.php

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

SIW - System Information for Windows

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:18 am

SIW - System Information for Windows by Gabriel Topala - SIW este un sistem avansat de informatii pentru Windows, instrument care colecteaza informatii detaliate despre proprietatile de sistem si setarile acestuia si le afiseaza intr-o maniera extrem de usor de inteles. Un concurent serios pentru mai cunoscutul "Everest".

Chiar mai bun dupa parerea mea. Ofera informatii despre toate componentele calculatorului pana in cele mai mici amanunte, sistem de operare, parole, codecurile instalate si multe altele. Utilitarul vine in mai multe optiuni, printre care si una portabila, ceea ce il face foarte usor de folosit. Are interfata si in limba romana(doar e facut de un roman, chiar craiovean ;D). Foarte util si rapid atunci cand vrei sa stii mai multe despre componentele si softul unui calculator.
Client Platform: Windows 7 / Vista / Windows XP / 2000 / NT4 / Me / 98 / Media Center / Tablet PC / WinRE / Bart PE / Winternals ERD Commander.
http://www.gtopala.com/siw-download.html

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

Revo Uninstaller

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:19 am

Revo Uninstaller - Revo Uninstaller este o aplicatie ce va ajuta sa dezinstalati in totalitate programele nedorite din calculator, dar si aplicatiile care refuza sa se dezinstaleze. Spre deosebire de Add/Remove Programs al Windows-ului, Revo Uninstaller este mai rapid si mai eficient, deoarece dezinstaleaza si aplicatiile care au uninstaller-ul defect. Aplicatiile nedorite sunt sterse pana la nivel de registrii si fisiere temporare, datorita algoritmului de cautare pe care il detine programul. Astfel aplicatia respectiva este stearsa complet. Are si suport pentru limba romana. O aplcatie foarte utila pentru programele buclucase, care se incapataneaza sa ramana in calculator dupa o dezinstalare normala.
http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html#download

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

Predator Free Edition - Blocarea sistemului cu un stick USB

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:20 am

Predator Free Edition - Blocarea sistemului cu un stick USB - Este un program care ne permite sa blocam un calculator cu un simplu stick usb .
Acesta foloseste o unitate flash USB ca un dispozitiv de control al accesului si lucreaza dupa cum urmeaza:
- Se introduce un stickUSB
- Se porneste Predator
- Lucrezi pe calculator
Atunci cand pleci de la PC, trebuie doar sa scoti unitatea USB.
Odata ce acesta este eliminat, tastatura si mouse-ul sunt dezactivate si ecranul se închide la culoare
Cand te intorci inapoi la PC, reintroduci unitatea flash USB in portul USB si totul revine la normal.
Pentru a rula programul, este necesar Net Framework 3.5 SP1.
http://www.montpellier-informatique.com/predator/en/

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

Unlocker

Mesaj Scris de Night Watcher la data de Vin Aug 19, 2011 1:21 am

Unlocker - Putine persoane stiu despre existenta acestui programel foarte util. De cate ori nu va-ti intalnit cu mesaje de genul "Error deleting file or folder, cannot delete folder: it's being used by another person or program"? De multe ori sunt sigur ! Unlocker va scapa de aceasta problema deranjanta. Va ajuta sa stergeti fisiere blocate cu mesaje de eroare de genul:
- Cannot delete file: Access is denied
- There has been a sharing violation.
- The source or destination file may be in use.
- The file is in use by another program or user.
- Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use.

Unlocker permite utilizatorilor ca printr-un simplu click-dreapta pe un fisier sau un folder, acesta sa poata fi sters, mutat, redenumit, etc., in pofida acestor mesaje de eroare. Aplicatia identifica procesele care blocheaza fisierul respectiv si le inchide, dupa care acesta poate fi sters, redenumit, etc. In momentul instalarii programul va intreaba daca doriti sa instalati si Bing Toolbar si QuickStores. Daca nu va intereseaza aceste optiuni, puteti sa le debifati. Nu afecteaza cu nimic functionarea programului. Mai multe amanunte pe pagina producatorului. Unlocker este un utilitar foarte bun si are si suport pt. limba romana.
http://www.emptyloop.com/unlocker/#download

avatar
Night Watcher
     

Avertismente :  Mesaje : 709

Sus In jos

Re: PROGRAME UTILE

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum