Cafenea 12
Pagina 42 din 42 • Distribuiţi •
Pagina 42 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Re: Cafenea 12
Salutare si La multi ani!
.... si la noi e soare si frumos si deja am facut o plimbarica

Ziua buna va spun si eu. Nici la mine nu este vreme urata, dar sigur stiati asta.
Este o zi superba.. ca de primavara. Parca m-astept sa vad ghioceii si primele fire de iarba proaspata.

Este o zi superba.. ca de primavara. Parca m-astept sa vad ghioceii si primele fire de iarba proaspata.
Bry-
- Avertismente :
Asa e Ara.. dar pana acum am avut ceva de lucru si acum m-am apucat de o ciorbita. :) Oricum e tentanta vremea. Intr-adevar de plimbare! Si de multe fotografii facute in parc.
Bry-
- Avertismente :
O supa de rosii cu taitei de casa. Nu e vorba de mahmureala ca la mine nu s-a abuzat deloc :).
Bry-
- Avertismente :
Pai. nu e problema la orice-ar fi Angel! :) Ziua buna si tie.. bine ai venit!
Bry-
- Avertismente :
Aragorn a scris: abia astept sa mancam![]()
a dat setea-n foame?

Angel-  
- Avertismente :
Buna seara natiune ........
..........daca aveti pofta de ciorba va poftesc eu la una de burta .... cat despre acritul cu zama de varza sa imi fie cu iertare dar nu agreez ........
...iar supa de rosi daca este cu taitei de casa tre sa fie grozava mai ales daca arunci la smechereala cateva rondele de carnat afumat tot de casa evident ........
ihhhhhhh ca mi s-a facut si mai foame .....
..........daca aveti pofta de ciorba va poftesc eu la una de burta .... cat despre acritul cu zama de varza sa imi fie cu iertare dar nu agreez ........
...iar supa de rosi daca este cu taitei de casa tre sa fie grozava mai ales daca arunci la smechereala cateva rondele de carnat afumat tot de casa evident ........
ihhhhhhh ca mi s-a facut si mai foame .....
Vali ..... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]..... mi-ai facut pofta cu zeama de varza acra ... mi-am incalzit ciorba de burta si mi-am umplut un pahar cu zeama deh inainte de masa in loc de alcool.......... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]...... buna rau ...:)))))))))
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu vroiam sa va servesc cu un ceai cu aroma de poveste.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar din cate observ, dorintele meniului de seara sunt cu totul altele. Destul de apetisant. :) Ciorba de burta este printre preferatele mele, imi iese delicios..dar nu am incercat-o niciodata cu zeama de varza
Bry-
- Avertismente :
:))))))))))))) stai sa ne intelegem ....... nici eu nu am incercat cu zeama de varza ..........am baut doar un pahar cu licoarea verzei inainte de masa caci imi place sa ma mai cinstesc cu cate un pahar din cand in cand .........ciorba de burta insa doar cu ou smantana ,ardei iute si putin otet de pe ardeii murati .......
Sarut mainile pentru ceai .... dupa o masa copioasa este binevenit ....... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sarut mainile pentru ceai .... dupa o masa copioasa este binevenit ....... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
adica strada mea? Pe strada mea stau mai multe doamne. :)
Bry-
- Avertismente :
Pagina 42 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Pagina 42 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Disertatie,licenta,proiecte,rapoarte cercetare,referate
» A1-Matematici aplicate in economie-SEM I-2012-2013
» Fete versus Baieti - continuare 10
» Cafenea
» Licenta,disertatie,rapoarte cercetare,referate
» Licenta,disertatie,rapoarte cercetare,proiecte,referate