Cafenea 15
Pagina 3 din 43 • Distribuiţi •
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: Cafenea 15
Salluty! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa aveti o zi super! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mai vorbim, cand reusim sa ne mai linistim.
Tare am o sete de concediu de odihna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sa aveti o zi super! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mai vorbim, cand reusim sa ne mai linistim.
Tare am o sete de concediu de odihna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Iulica Negoiu-
- Avertismente :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......o zi minunata.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
iulica te astept la aceasta locatie(in concediu bineinteles)...primim si vizite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
iulica te astept la aceasta locatie(in concediu bineinteles)...primim si vizite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
lucia55-
- Avertismente :
Buna prieteni [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
semn bun ...Felicitari Andrei !!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Panda e bun de cinste.....si mamica lui la fel.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
semn bun ...Felicitari Andrei !!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Panda e bun de cinste.....si mamica lui la fel.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
lucia55-
- Avertismente :
buna ziua
si multumim fetelor
...acum sta cu zgaiba-n sus ...... admiterea la liceu e ca si rezolvata ...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Wooowwww....ce bine ca nu a fost Flori pe aici si nu s-a atins de tort toate fructele sau papat .... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
angi ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]sa ne mai faci tort... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]andrei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
vali ,sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa scapi de licenta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o seara buna va doresc...o noapte linistita [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
angi ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]sa ne mai faci tort... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]andrei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
vali ,sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa scapi de licenta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o seara buna va doresc...o noapte linistita [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
lucia55-
- Avertismente :
Salluty!
Felicitari, panda si Angi pt rezultatul baiatului!

Felicitari, panda si Angi pt rezultatul baiatului!

Iulica Negoiu-
- Avertismente :
lucia55 a scris:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......o zi minunata.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Daaa, cu cei 8% primiti de la Ponta, pot sa visez, macar.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Multumesc pt invitatie!

Iulica Negoiu-
- Avertismente :
Buna ziua va spun si eu, si mult succes in toate cele ce urmeaza sa le petreceti. Felicitari si pentru reusitele de pana acum.
Probabil ca va ganditi la concediu deja, asa ca sper sa il aveti asa cum vi-l doriti.
Pana una alta, va servesc cu limonada. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Probabil ca va ganditi la concediu deja, asa ca sper sa il aveti asa cum vi-l doriti.
Pana una alta, va servesc cu limonada. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bry-
- Avertismente :
Bry a scris:Buna ziua va spun si eu, si mult succes in toate cele ce urmeaza sa le petreceti. Felicitari si pentru reusitele de pana acum.
hello Bry

Buna Vali [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cu placere de urari, macar sa avem in fiecare clipa cate ceva de sarbatorit.
Si eu abia astept cateva zile de concediu. Dar inca nu stiu sigur cand or sa vie.
Dar astept impresiile voastre, de la soare, de la mare, de la bere..[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cu placere de urari, macar sa avem in fiecare clipa cate ceva de sarbatorit.
Si eu abia astept cateva zile de concediu. Dar inca nu stiu sigur cand or sa vie.
Dar astept impresiile voastre, de la soare, de la mare, de la bere..[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bry-
- Avertismente :
Buna dragilor....am aterizat si eu... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
oooo ,am fost la o nunta... asta a fost si va fi concediul meu.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sa ne racorim ceva rece... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si un tort de inchetata...
oooo ,am fost la o nunta... asta a fost si va fi concediul meu.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sa ne racorim ceva rece... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si un tort de inchetata...
lucia55-
- Avertismente :
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Pagina 3 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Disertatie,licenta,proiecte,rapoarte cercetare,referate
» A1-Matematici aplicate in economie-SEM I-2012-2013
» Fete versus Baieti - continuare 10